Početak

Početak

DEKOR CENTAR je započeo svoje poslovanje 2008. godine i razvijao se šireći stalno svoj asortiman i trudeći se da na naše prostore dovede kvalitet i dizajn koji do sada kod nas nije bio prisutan.

OD IDEJE DO REALIZACIJE

Kod nas možete pronaći sva rješenja za prozore, od zavjesa i draperija do različitih vrsta rolo sistema (screen, blackout..) i to sve po mjeri.

Na samom početku naš kreativni tim daje kupcima ideju, a vrijedne ruke naših šnajderki su tu da ispune sve Vaše želje i na kraju iskusan tim montera kompletira našu uslugu.

Da bi Vaš dom bio kompletan za zidove nudimo Vam boje i dekorativne tehnike OIKOS, širok izbor tapeta i fototapeta, kao i gipsane i poliuretanske elemente.

Iznenadićete se kako svakodnevne ili praznične dekoracije mogu da oplemene Vaš dom. Posebna je čar posjetiti naš salon u vrijeme novogodišnjih praznika.

Za istančan ukus naših klijenata izabrali smo Miotto namještaj koji predstavlja cjelokupni životni koncept. Program namještaja biće još širi, nove brendove očekujte uskoro…

Možemo da se pohvalimo enterijerima koje smo radili za mnoge javne ustanove, hotele i institucije, sve po sistemu od ideje do realizacije, kako kod nas tako i u inostranstvu. Jedan od zanimljivih projekata bila je i zgrada opštine Grada Bijeljina, gdje smo vršili restauraciju starih gipsanih elemenata.

Saloni:

  • BIJELJINA ( sjedište, BiH)                    
  • BANJALUKA
  • TUZLA
  • BEOGRAD ( maloprodaja i veleprodaja)

Zainteresovane maloprodaje koje žele saradnju sa nama mogu nas kontaktirati putem e-mail: info@dekorcentar.com


Dekor Centar se, takođe, bavi i adaptacijom i restauracijom starih enterijera i fasada. Jedan od takvih poslova je i zgrada Opštine Bijeljina.

Vizija nam je da našim kupcima ponudimo kvalitet i dizajn kakav do sada nije bio prisutan na našim prostorima.

U narednom periodu planiramo proširiti ponudu novim proizvodima.

Zainteresovane maloprodaje koje žele saradnju sa nama mogu nas kontaktirati putem e-mail-a info@dekorcentar.com